Logo van Restaurant 't Stokpaardje Alkmaar

Gastenboek

Lees hier de ervaring van andere of plaats zelf een leuk bericht

Jacqueline van der Gragt uit Heerhugowaard - 25-4-2021
Heerlijk “Thuis uit eten” geweest. Door duidelijke instructies thuis zeer eenvoudig te serveren. Heerlijk eten en lekkere wijn erbij, kortom: een aanrader en voor herhaling vatbaar!

Hans Thomas uit Alkmaar - 03-4-2021
Onze hond Jippe heeft genoten van de overheerlijke asperges en lamsbout. Maar vooral vielen de kaantjes bij hem in de smaak. Tijdens een onbewaakt ogenblik heeft hij een verwenpakket van de tafel onder de overkapping weten te bemachtigen. Stom van ons maar gelukkig hebben onze gasten nog kunnen genieten en wij hebben met wat improvisatie en een “aangesproken” pakket ook een heerlijke avond gehad. We hopen dat jullie weer snel open mogen. Dan nemen we onze hond in ieder geval niet mee. Een vrolijke paasgroet, Hans en Erika

Gerard uit Heerhugowaard - 26-3-2021
Bijzonder genoten van het verwenpakket het was wederom een heerlijke traktatie en ook eenvoudig te bereiden. Dus echt "uit eten thuis" hartelijk bedankt.

Pilar uit Alkmaar - 13-3-2021
Voortreffelijk diner! Wat hebben we gisteren gesmuld van elke gang van jullie verwenmenu. Bedankt aan de hele team!

Joke uit Admiraal - 19-2-2021
Wij hebben enorm genoten van het verwenpakket. Wat was het eten goed en ontzettend lekker. De witte en rode wijn pasten heel goed bij de gerechten en waren heerlijk. De bijgevoegde beschrijving om de gerechten af te maken waren zeer duidelijk en makkelijk. We hebben enorm genoten en het is zeker voor herhaling vatbaar. De prijs van dit pakket valt enorm mee. Echt top, super bedankt en tot gauw maar dan hopelijk in jullie restaurant want daar kan niets tegenop!!

Adri van A. uit Hoorn - 08-1-2021
Het oud en nieuwpakket was al top en ook vandaag, 8 januari, voor ons een heugelijke dag voor de toekomst, hebben we weer genoten van een uitstekend menu. Chapeau!

Suzanne Sneijders uit Alkmaar - 01-1-2021
Het oud en nieuw pakket was zeer geslaagd. Heerlijk, dank!

George en Annelies de Haan uit Alkmaar - 28-11-2020
Het verwenpakket van vandaag 28-11-2020 was top. Voor herhaling vatbaar!!

Anneke Dekker en Johan Koenis uit Sint-Pancras - 24-11-2020
Het Stokpaardje is altijd top! Maar het Stokpaardje thuis was evengoed héél bijzonder en heerlijk!! We hebben genoten, dank jullie wel 👌

Anna uit Limmen - 14-11-2020
Goedemorgen team van ‘t Stokpaardje, Wat hebben we genoten van jullie verwenpakket! De gerechtjes waren heerlijk evenals de bijpassende wijnen! Alles mooi verpakt met duidelijke bereidingsinstructies. Voor herhaling vatbaar al hopen wij natuurlijk snel weer te kunnen genieten van het voortreffelijke gastheerschap van Eric en Joep!

Contactgegevens

Restaurant ‘t Stokpaardje
Vrouwenstraat 1
1811 GA Alkmaar

Telefoon: 072-512 8870
Mobiel: 06-23 43 68 78
E-mail via contactformulier

Openingstijden

Op donderdag tot en met maandag kunt u bij ons dineren vanaf 18:00 uur
Op dinsdag en woensdag zijn wij gesloten

t Stokpaardje heeft een Certificaat van uitmuntendheid verdiend