Logo van Restaurant 't Stokpaardje Alkmaar

Gastenboek

Lees hier de ervaring van andere of plaats zelf een leuk bericht

Joke uit Admiraal - 19-2-2021
Wij hebben enorm genoten van het verwenpakket. Wat was het eten goed en ontzettend lekker. De witte en rode wijn pasten heel goed bij de gerechten en waren heerlijk. De bijgevoegde beschrijving om de gerechten af te maken waren zeer duidelijk en makkelijk. We hebben enorm genoten en het is zeker voor herhaling vatbaar. De prijs van dit pakket valt enorm mee. Echt top, super bedankt en tot gauw maar dan hopelijk in jullie restaurant want daar kan niets tegenop!!

Adri van A. uit Hoorn - 08-1-2021
Het oud en nieuwpakket was al top en ook vandaag, 8 januari, voor ons een heugelijke dag voor de toekomst, hebben we weer genoten van een uitstekend menu. Chapeau!

Suzanne Sneijders uit Alkmaar - 01-1-2021
Het oud en nieuw pakket was zeer geslaagd. Heerlijk, dank!

George en Annelies de Haan uit Alkmaar - 28-11-2020
Het verwenpakket van vandaag 28-11-2020 was top. Voor herhaling vatbaar!!

Anneke Dekker en Johan Koenis uit Sint-Pancras - 24-11-2020
Het Stokpaardje is altijd top! Maar het Stokpaardje thuis was evengoed héél bijzonder en heerlijk!! We hebben genoten, dank jullie wel 👌

Anna uit Limmen - 14-11-2020
Goedemorgen team van ‘t Stokpaardje, Wat hebben we genoten van jullie verwenpakket! De gerechtjes waren heerlijk evenals de bijpassende wijnen! Alles mooi verpakt met duidelijke bereidingsinstructies. Voor herhaling vatbaar al hopen wij natuurlijk snel weer te kunnen genieten van het voortreffelijke gastheerschap van Eric en Joep!

Niels Groot & Sandra Jak uit Heerhugowaard - 18-10-2020
Onze reservering kwam door de nieuwe horeca sluiting te vervallen. Daarom hebben we de verwenbox besteld. Wat hebben we daar lekker van gegeten. Alles was mooi voorbereid en met de duidelijke instructies konden we toch en heerlijk feestmaal voorzetten. Zo wordt lekker eten wel erg makkelijk gemaakt. Zeker voor herhaling vatbaar.

Rob en Barbera v dorth, tanja uit Alkmaar - 05-7-2020
Gisteravond weer heerlijk genoten van het 7 gangen menu, wat was het weer bijzonder en geweldig!!! Het eten de sfeer en de bediening Top!!!!!

Ruud Bakker/Petra Nieuwkoop uit Alkmaar - 14-5-2020
We kijken nu al weer uit naar het verwenpakket van morgen, elke week zit het vol met heerlijke gerechten én bijpassende wijnen. Zo hebben we toch een beetje het ‘Stokpaardje gevoel’ thuis, desalniettemin hopen we weer snel ‘op lokatie’ te kunnen eten!!

Henk en Marjolette Rijnders uit Alkmaar - 05-5-2020
Afgelopen weekend zeer genoten van het verwenpakket. Complimenten voor de medewerkers die hieraan hun bijdrage hebben geleverd. Zeer compleet pakket en keurig verzorgd. Wij hopen dat het voor jullie niet lang meer duurt en het restaurant voor gasten weer spoedig open mag gaan. Succes gewenst voor de naaste toekomst. Hartelijke groet Henk en Marjolette Rijnders

Contactgegevens

Restaurant ‘t Stokpaardje
Vrouwenstraat 1
1811 GA Alkmaar

Telefoon: 072-512 8870
Mobiel: 06-23 43 68 78
E-mail via contactformulier

Openingstijden

Op donderdag tot en met maandag kunt u bij ons dineren vanaf 18:00 uur
Op dinsdag en woensdag zijn wij gesloten

t Stokpaardje heeft een Certificaat van uitmuntendheid verdiend