’t Stokpaardje menu 17 januari tot 28 februari
Met zorg hebben we dit menu voor u samengesteld met mooie producten die passen bij dit seizoen. Voor alle gerechten hebben we vegetarische varianten die minstens zo lekker zijn voor als u geen vis en/of vlees eet.
Voorgerechten
Huisgerookte zalm met drop
Gepekelde citroen, venkel, bietenschuim, tuille van kappertjes, ingelegde meloesuitjes, mierikswortel créme, komkommer kaviaar en crudite van chioggia biet.
Velouté van bloemkool
Truffelolie, gebrande hazelnoten, bieslook olie en krokant van parmezaan.
Tussengerechten
Skrei filet
Tortelloni van spinazie en ricotta, créme van doperwten, citroen peterselie beurre blanc, geblakerde prei, crumble van roggebrood en sous vide gegaarde aardpeer.
Krokant gebakken buikspek
Afgelakt met hoisin, cake van bospeen en curry, geglaceerde mini peer, créme van knolselderij en witte chocolade, zwarte knoflook en bimi.
Hoofdgerechten
Flat Iron steak
Met dak van krokante pistache, mousseline van aardappel, koolraap en dragon, gebakken shiitake, roseval hasselback aardappel, gekarameliseerde sjalot, tapenade van courgette en chorizo, geglaceerde romanesko en madeira jus.
Vis van de dag
Groentegarnituur/ aardappelgarnituur/ beure blanc.
Desserts
Deconstructed apple pie
Compôte van appel en kaneel, rum rozijnen, espresso gel, harde wener amandelcrumble, gekarameliseerde pecannoten, créme Suisse, amaretto ijs, Callebout 69 chocolade krokant.
Kaasplankje
5 wisselende kazen van Blankendaal.
(€ 4,50 supplement)
Voor ieder een menu
Bepaal zelf hoeveel u wilt genieten
Naar keuze
uiterlijk tijd aan tafel voor aantal gangen.
(eerder kan altijd)
3 gangen € 47,50 (21.00 uur)
4 gangen € 57,50 (20.00uur)
5 gangen € 67,50 (19.30 uur)
6 gangen € 77,50 (19.00 uur)
7 gangen € 87,50 (18.30 uur)
Ultiem genieten
Arrangementen
Combineer uw menu met onze bijpassende wijnen. Deze wijnen worden zorgvuldig uitgezocht en sluiten naadloos bij onze gerechten aan. De wijnen zijn per glas €8,50 of per half glas voor €5,25 te bestellen. Mocht u geen alcohol drinken serveren wij verrukkelijke alcoholvrije cocktails.
komt u eten?
Reserveren
Wilt u komen eten? Vanwege onze beperkte capaciteit is reserveren aan te raden. Dat kan gemakkelijk met ons reserveringsformulier. Met ons nieuwe reserveringssysteem ziet u direct of er plek is en ontvangt u gelijk een bevestiging.
Op vrijdag en zaterdag vragen wij een aanbetaling op uw diner van € 20,00 p.p. Deze aanbetaling wordt met uw rekening verrekend. Tot 24 uur voorafgaand aan de reservering kunt u kosteloos annuleren . De aanbetaling wordt dan gerestitueerd.
Openingstijden
5 dagen per week geopend
Do-ma: 18.00 uur tot 24.00 uur
Di-wo: gesloten
keuken geopend tot 22.00 uur