’t Stokpaardje decembermenu 2024
Met zorg hebben we dit menu voor u samengesteld met mooie producten die passen bij dit seizoen. Voor alle gerechten hebben we vegetarische varianten die minstens zo lekker zijn voor als u geen vis en/of vlees eet.
Voorgerechten
Paté van gerookte eendenborst
Compote van cranberry en zilveruitjes, crumble van kaneel en steranijs, sinaasappel gel, pistache tuile, kaviaar van druif.
Bisque van langoustine
Gebrande langoustine staart, schuim van garnalen en bieslook.
Tussengerechten
Gerookte coquille
Met créme van saffraan en pompoen, granaatappel gel, ingelegde venkel, pancetta crumble, tuile van inktvisinkt en fris champagne schuim.
Fazantfilet
Fazantfilet sous vide gegaard in salie, trompet de la mort créme, gekonfijte zuurkool, bitterbal van aardappel en nootmuskaat, gebakken cantharellen en een vijgen portjus.
Hoofdgerechten
Gegrilde wildzijnrugfilet gerookt op rozemarijn
Gratin dauphinios met zwarte truffel, gebakken king boleet, stoofpeer, geroosterde pastinaak, geroosterde spruiten, chips van schorseneren, gepofte gele biet en een kruidnagel jus.
Vis van de dag
Groentegarnituur/ aardappelgarnituur/ beure blanc.
Desserts
Kaneel Panna cotta
Crumble van speculaas, witte chocolade mouse, cranberry gel, paté de fruit van mandarijn, pure chocolade raster, huisgemaakte advocaat en steranijs tonkabonen ijs.
Kaasplankje
5 wisselende kazen van Blankendaal.
(€ 4,50 supplement)
Voor ieder een menu
Bepaal zelf hoeveel u wilt genieten
Naar keuze
uiterlijk tijd aan tafel voor aantal gangen.
(eerder kan altijd)
3 gangen € 47,50 (21.00 uur)
4 gangen € 57,50 (20.00uur)
5 gangen € 67,50 (19.30 uur)
6 gangen € 77,50 (19.00 uur)
7 gangen € 87,50 (18.30 uur)
Ultiem genieten
Arrangementen
Combineer uw menu met onze bijpassende wijnen. Deze wijnen worden zorgvuldig uitgezocht en sluiten naadloos bij onze gerechten aan. De wijnen zijn per glas €8,50 of per half glas voor €5,25 te bestellen. Mocht u geen alcohol drinken serveren wij verrukkelijke alcoholvrije cocktails.
komt u eten?
Reserveren
Wilt u komen eten? Vanwege onze beperkte capaciteit is reserveren aan te raden. Dat kan gemakkelijk met ons reserveringsformulier. Met ons nieuwe reserveringssysteem ziet u direct of er plek is en ontvangt u gelijk een bevestiging.
Op vrijdag en zaterdag vragen wij een aanbetaling op uw diner van € 20,00 p.p. Deze aanbetaling wordt met uw rekening verrekend. Tot 24 uur voorafgaand aan de reservering kunt u kosteloos annuleren . De aanbetaling wordt dan gerestitueerd.
Openingstijden
5 dagen per week geopend
Do-ma: 18.00 uur tot 24.00 uur
Di-wo: gesloten
keuken geopend tot 22.00 uur