Menu 1 februari tot 15 maart 2024
Met zorg hebben we dit menu voor u samengesteld met mooie producten die passen bij dit seizoen. Voor alle gerechten hebben we vegetarische varianten die minstens zo lekker zijn voor als u geen vis en/of vlees eet.
Voorgerechten
Gerookte zalm met drop aroma’s
Vadouvan créme, pistache crumble, gin-komkommer parels, venkel compote, krokantje van algen.
Ossenstaartbouillion
Met ravioli van paddestoelen en pulled oss, schuim van madeira.
Tussengerechten
Gebakken skrei filet
Krokante mosterdzaadjes, ingelegde courgette, rouleau van spitskool, fondant en pommes souflé, kreeftensaus, bimi.
Buikspek
Met honing-tijm lak, popcorn van spek, appel-zuurkool gel, geroosterde pastinaak créme, arancini van zwarte knoflook en ingelegde rode kool.
Hoofdgerechten
Iron flanksteak
Doperwten-munt créme, hazelnoot crumble, krokant gebakken polenta, geglaceerde groene asperge, torrentje van rode biet en appel, gegrilde king boleet, bloemkool in beurre noisette. morile jus.
Vis van de dag
Groentegarnituur/ aardappelgarnituur/ beurre blanc.
Desserts
Bavarois van bloedsinaasappel
Witte chocolade ijs, bross van witte chocolade en sinaasappel zest, luchtige sinaasappel cremeaux, madeleine van sinaasappel geweekt in cointreau, gel van mango en chips van banaan.
Kaasplankje
5 wisselende kazen van Blankendaal.
(€ 4,50 supplement)
Voor ieder een menu
Bepaal zelf hoeveel u wilt genieten
Naar keuze
uiterlijk tijd aan tafel voor aantal gangen.
(eerder kan altijd)
3 gangen € 45,00 (21.00 uur)
4 gangen € 55,00 (20.00uur)
5 gangen € 65,00 (19.30 uur)
6 gangen € 75,00 (19.00 uur)
7 gangen € 85,00 (18.30 uur)
Ultiem genieten
Arrangementen
Combineer uw menu met onze bijpassende wijnen. Deze wijnen worden zorgvuldig uitgezocht en sluiten naadloos bij onze gerechten aan. De wijnen zijn per glas € 8,00 of per half glas voor € 4,50 te bestellen. Mocht u geen alcohol drinken serveren wij verrukkelijke alcoholvrije cocktails.
komt u eten?
Reserveren
Wilt u komen eten? Vanwege onze beperkte capaciteit is reserveren aan te raden. Dat kan gemakkelijk met ons reserveringsformulier. Met ons nieuwe reserveringssysteem ziet u direct of er plek is en ontvangt u gelijk een bevestiging.
Op vrijdag en zaterdag vragen wij een aanbetaling op uw diner van € 20,00 p.p. Deze aanbetaling wordt met uw rekening verrekend. Tot 24 uur voorafgaand aan de reservering kunt u kosteloos annuleren . De aanbetaling wordt dan gerestitueerd.
Openingstijden
5 dagen per week geopend
Do-ma: 18.00 uur tot 24.00 uur
Di-wo: gesloten
keuken geopend tot 22.00 uur