Menu 21 sept.tot 1 november 2023
Met zorg hebben we dit menu voor u samengesteld met mooie producten die passen bij dit seizoen. Voor alle gerechten hebben we vegetarische varianten die minstens zo lekker zijn voor als u geen vis en/of vlees eet.

Voorgerechten
Gerookte runderentrecôte
Runderentrecôte, eendenlever mousse, kaas tuille, parels van balsamico, gemarineerde zilverui,crudité van roodlof en oregano olie
Bouillon met raviolli
Heldere bouillon met ravioli gevuld met paddestoelen, krokante aardappelcroutons, schuim van knoflook en tuinkruiden.

Tussengerechten
Zeeduivelfilet
Gebakken zeeduivelfilet, crumble van parmaham, crème van gepofte paprika, stoof van venkel en prei, Alkmaarse parelgort en een beurre rouge.
Gebraden en gerookte wilde duivenborstfilet
Duivenborstfilet, gemarineerde zuurkool, bieten/bramengel, diverse bereidingen van zoete aardappel,roullo van spiskool en een duivenjus.

Hoofdgerechten
Runder rib-eye met sjalotten jus.
Boterzacht gegaarde runder rib-eye, krokante polenta, geroosterde spruitjes, gekarameliseerde pastinaak crème, gebakken romanesco, artisjok chips en prei
Vis van de dag
Groentegarnituur/ aardappelgarnituur/ beurre blanc

Desserts
Millefeuille met kaneel en stoofpeer.
Millefeuille, kaneel/zoethout stoofperen, tonka crème suisse, appelchips, bramengel, amandel-ijs en kletskop.
Kaasplankje
5 wisselende kazen van Blankendaal.
( € 4,50 suplement)
Voor ieder een menu
Bepaal zelf hoeveel u wilt genieten
Naar keuze
uiterlijk tijd aan tafel voor aantal gangen.
(eerder kan altijd)
3 gangen € 45,00 (21.00 uur)
4 gangen € 55,00 (20.00uur)
5 gangen € 65,00 (19.30 uur)
6 gangen € 75,00 (19.00 uur)
7 gangen € 85,00 (18.30 uur)


Ultiem genieten
Arrangementen
Combineer uw menu met onze bijpassende wijnen. Deze wijnen worden zorgvuldig uitgezocht en sluiten naadloos bij onze gerechten aan. De wijnen zijn per glas € 8,00 of per half glas voor € 4,50 te bestellen. Mocht u geen alcohol drinken serveren wij verrukkelijke alcoholvrije cocktails.

komt u eten?
Reserveren
Wilt u komen eten? Vanwege onze beperkte capaciteit is reserveren aan te raden. Dat kan gemakkelijk met ons reserveringsformulier. Met ons nieuwe reserveringssysteem ziet u direct of er plek is en ontvangt u gelijk een bevestiging.
Op vrijdag en zaterdag vragen wij een aanbetaling op uw diner van € 20,00 p.p. Deze aanbetaling wordt met uw rekening verrekend. Tot 24 uur voorafgaand aan de reservering kunt u kosteloos annuleren . De aanbetaling wordt dan gerestitueerd.
Openingstijden
5 dagen per week geopend
Do-ma: 18.00 uur tot 24.00 uur
Di-wo: gesloten
keuken geopend tot 22.00 uur