’t Stokpaardje menu van 28 augustus tot 16 oktober
Met zorg hebben we dit menu voor u samengesteld met mooie producten die passen bij dit seizoen. Voor alle gerechten hebben we vegetarische varianten , die minstens zo lekker zijn, voor als u geen vis en/of vlees eet.

Voorgerechten
Gerookte Schotse zalm.
Schotse zalm, ingelegde rode kool, salade van groene appel, crumble van walnoten, schift saus van dille en karnemelk, balsamico parels, rode ui, gepofte gele biet, en crosne.
Aubergine soep met Jacob schelpen.
Gepofte aubergine soep, gegrilde coquille, vadouvan olie, knoflook schuim

Tussengerechten
Rogvleugel filet.
Rogvleugel filet, deksel van brioche, citroen risotto, kaas tuille,
geblakerde prei, crème van courgette, snijbonen linten.
Krokant gebakken buikspek.
Buikspek, balsamico lak, gnocci met rozemarijn, crème van zoete aardappel, paprika/hazelnoot compôte, gesmoorde venkel, popcorn van buikspek.

Hoofdgerechten
Iron flank steak,
Iron flanksteak onder een korst van rode pesto, 3 manieren van bloemkool, ( gebakken paarse bloemkool, crème van bloemkool, gerookte gele bloemkool) , pommes fondant, chips van kervelwortel, dragon mayo, Amsterdamse ui ringen.
Vis van de dag
Groentegarnituur/ aardappelgarnituur/ beure blanc.

Desserts
Mango mineola taartje
Mango/mineola taartje, rode peper ijs, tonka merengue, bramen, appel/peer gel, appel chips, en crumble van witte chocola.
Kaasplankje
5 wisselende kazen van Blankendaal.
(€ 6,75 supplement)
Voor ieder een menu
Bepaal zelf hoeveel u wilt genieten
Naar keuze
Zomeractie: op donderdag en zondag krijgt u van ons vanaf 4 gangen 1 gerecht gratis.
Deze actie geldt tot 1 okt. 2025
vrijd./zaterd. donder./zond.
3 gang € 49,50 3 gang € 49,50
4 gang € 59,50 4 gang € 49,50
5 gang € 69,50 5 gang € 59,50
6 gang € 79,50 6 gang € 69,50
7 gang € 89,50 7 gang € 79,50


Ultiem genieten
Arrangementen
Combineer uw menu met onze bijpassende wijnen. Deze wijnen worden zorgvuldig uitgezocht en sluiten naadloos bij onze gerechten aan. De wijnen zijn per glas €8,75 of per half glas voor €5,75 te bestellen. Mocht u geen alcohol drinken serveren wij verrukkelijke alcoholvrije alternatieven.

komt u eten?
Reserveren
Wilt u komen eten? Vanwege onze beperkte capaciteit is reserveren aan te raden. Dat kan gemakkelijk met ons reserveringsformulier. Met ons nieuwe reserveringssysteem ziet u direct of er plek is en ontvangt u gelijk een bevestiging.
Op vrijdag en zaterdag vragen wij een aanbetaling op uw diner van € 20,00 p.p. Deze aanbetaling wordt met uw rekening verrekend. Tot 24 uur voorafgaand aan de reservering kunt u kosteloos annuleren . De aanbetaling wordt dan gerestitueerd.
Openingstijden
4 dagen per week geopend in de zomer
Do-zo: 18.00 uur tot 24.00 uur
ma/di/wo: gesloten
vanaf oktober ook op de maandag weer open
keuken geopend tot 22.00 uur