’t Stokpaardje menu van 5 december tot 8 januari
Met zorg hebben we dit menu voor u samengesteld met mooie producten die passen bij dit seizoen. Voor alle gerechten hebben we vegetarische varianten , die minstens zo lekker zijn, voor als u geen vis en/of vlees eet.
Voorgerechten
Terrine van fazant en eendenlever.
Terrine fazant, pistache, eendenlever, zuurkool cranberry-jam,mayonaise van tuinkers, krokant van vijgen, ingelegde pompoen.
Pompoen consommé
Pompoen consommé, wonton van gekonfijte eend, olie van groene peper en gember, crème van gekaramelliseerde kokos.
Tussengerechten
Gebrande langoustine staart
Gebrande langoustinestaart, gel van gezouten citroen, jus van langoustine met dille en bieslook, bloemkool mousseline, sesam gember cracker, cichorij bladeren, krokante aardappel crêpe.
Rouleau van parelhoen.
Rouleau van parelhoen, bospaddestoelen, truffel, jus van gevogelte,beluga linzen stamppot, kastanje beignets, krokante zuurkool, crème van knolselderij.
Hoofdgerechten
Gebraden runderhaas
Gebakken runderhaas filet met een korst van jeneverbessen en roggebrood, jus de veau met zwarte knoflook, gebraiseerde spruitjes, pompoen gnocchi, crème van rode biet en mierikswortel, geglaceerde kweepeer, schorseneren chips en rode kool.
Vis van de dag
Groentegarnituur/ aardappelgarnituur/ beure blanc.
Desserts
Deconstructie van peer,pepernoot & karamel-kaneel.
Gepocheerde peer, karamel kaneel-ijs, pepernoten financier, gel van peren pocheer vocht, witte chocolade ganache, gesuikerde pecannoten.
Kaasplankje
5 wisselende kazen van Blankendaal.
(€ 6,75 supplement)
Voor ieder een menu
Bepaal zelf hoeveel u wilt genieten
Naar keuze
Prijzen menu’s
3 gang € 49,50
4 gang € 59,50
5 gang € 69,50
6 gang € 79,50
7 gang € 89,50
Ultiem genieten
Arrangementen
Combineer uw menu met onze bijpassende wijnen. Deze wijnen worden zorgvuldig uitgezocht en sluiten naadloos bij onze gerechten aan. De wijnen zijn per glas €8,75 of per half glas voor €5,75 te bestellen. Mocht u geen alcohol drinken serveren wij verrukkelijke alcoholvrije alternatieven.
komt u eten?
Reserveren
Wilt u komen eten? Vanwege onze beperkte capaciteit is reserveren aan te raden. Dat kan gemakkelijk met ons reserveringsformulier. Met ons nieuwe reserveringssysteem ziet u direct of er plek is en ontvangt u gelijk een bevestiging.
Op vrijdag en zaterdag vragen wij een aanbetaling op uw diner van € 20,00 p.p. Deze aanbetaling wordt met uw rekening verrekend. Tot 24 uur voorafgaand aan de reservering kunt u kosteloos annuleren . De aanbetaling wordt dan gerestitueerd.
Openingstijden
5 dagen per week geopend.
Van donderdag t/m maandag van 18.00 tot 24.00 uur.
dinsdag en woensdag gesloten.
keuken geopend tot 22.00 uur